Princee is niet alleen een partyservice, door de jarenlange ervaring in zowel de horeca als in de bedrijfscatering beschikt princee over veel kennis. Door deze kennis kunnen wij u ook op andere vlakken van dienst zijn.


DRANK

Wij kunnen voor elke gelegenheid de drank verzorgen, gekoeld aangeleverd en op basis, niet geopend vol retour wordt niet in rekening gebracht. Bij behorende materialen en glazen kunnen tevens verzorgd worden


THEMA-FEESTEN

Of u nu een Caribisch feest wil, of juist een apre ski party, terug  naar de jaren 80 of Halloween u  kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen ook hier voor “uw feest onze zorg” laten gelden.
Wij toveren uw locatie om naar  het gewenste thema, geluid licht of zelf een optreden wij kunnen dit voor u verzorgen.  Daag ons gerust uit om iets niet alledaags te organiseren


CULINAIRE CONCEPTEN

Onze jaren lange ervaring  samen met onze creativiteit in combinatie met kennis van de markt en de ontwikkeling in deze branche.  Maakt dat wij onze kennis graag aanwenden voor het ontwikkelen van nieuwe culinaire concepten. Ook voor het upgraden of het laten renderen van concepten stellen wij desgewenst onze kennis ter beschikking om tot een goed advies te komen

FACILITY SERVICE

Voor onze zakelijke klanten kunnen wij meer betekenen dan alleen maar catering verzorgen. Als dienstverlener kunnen wij  u ook op verschillende facilitaire gebieden ontzorgen. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden hieromtrent te bespreken.

BEDRIJFSCATERING

Bedrijfscatering net even iets anders dan party catering, maar ook met het dagelijks catering op uw locatie hebben wij jarenlange ervaring. Transparant en met een dienstverlening zoals u dat wenst verzorgen wij voor uw werknemers dagelijks de lunch

CULINAIRE EVENEMENTEN

Al jarenlang verzorgen wij in deze regio leuke culinaire uitjes of teambuildings dagen. Een culinaire wandeling door de binnenstad van ’s-Hertogenbosh of een culinaire fietstocht vanuit het pittoreske Heusden, maar ook een op maatgemaakte teambuilding dag in combinatie met culinaire elementen kunnen wij voor u verzorgen.

TENTEN

Quick up tent 3.5x4 meter  €   65,00
   
Party tent “de luxe” 4x5 meter  € 159.50
Party tent “de luxe” 6x5 meter  € 208,00
Pagode tent 5x5 meter hoogte 5,7 meter  € 235,00
 
Alu-frame spant-tent 8 meter breed  € 6,50 per m²
   
Lengte 4-8-12-16 meter
Prijs is inclusief zijzeilen
Party tent “de luxe” is
koppelbaar met spanttent
  
Alu hal 10 meter breed € 7,65 per m²
Lengte 5-10-15-20 meter
Prijs is inclusief zijzeilen
Pagode tent is koppelbaar met alu-hal
  
Houten vloerdelen per m²
gelegd € 3.30 per m²
  
Voor alle tent geldt dat ze worden opgebouwd en afgebroken.

OVERIGE KOSTEN

Bezorgkosten:
0-5 kilometer  €     6,00
5,1-13 kilometer  €     9,25
13,1-20 kilometer  €   11,95
boven 20 kilometer  €     1,10 per kilometer

Ophaalkosten:
0-5 kilometer  €     6,00
5,1-13 kilometer  €     9,25
13,1-20 kilometer  €   11,95
boven 20 kilometer  €     1,10 per kilometer

Personeelskosten (kok,bar,bediening etc.)    op aanvraag

ALGEMENE VOORWAARDEN


-    Wij hanteren de algemene leveringsvoorwaarden van Horeca Nederland
-    Significante afwijkingen op aantallen kunnen mogelijk leiden tot       aanpassingen van de afgesproken verkoopprijs.
-    Wijzigingen van de aantallen kunnen tot 4 dagen voor aanvang van de partij gedaan worden; daarna hanteren wij de aantallen van onze bevestiging.
-    Bij breuk of vermissing van materialen worden de kosten hiervan in rekening gebracht
-    Materiaal dient schoon te zijn bij ophalen/retour brengen. Indien materiaal vuil retour komt brengen wij hiervoor € 0,75 per persoon afwaskosten in rekening.
-    Indien er dieet wensen zijn vernemen wij dit graag
-    Onze producten kunnen Allergenen bevatten

duurzaam evenementen

Uw feest, onze zorg!

© 2015 - 2022 Princée Partyservice. All rights reserved | Powered by DecoMedia