Helvoirt, NB  |  Telefoon: +31 (0)411 642 109

facebook-icon2twitter

feature-test-iconVolledige Catering Service

Een complete catering, mét of zonder personeel.
Bij Princée is uw catering in goede handen

feature-test-icon2 Maatwerk

Het vertalen van uw wensen in een mooi voorstel.
Princée verzorgt het voor u!

feature-test-icon Verhuurservice

Huurmateriaal van bestek, glaswerk, meubilair tot tenten. Princée heeft het allemaal!

Princee partyservice  een begrip in de regio op de markt van partycatering. Wij bieden een totaal concept aan waarbij wij er van uitgaan dat uw feest onze zorg is .
Onze basis is natuurlijk food & beverage maar daarom heen kunnen wij uw feest faciliteren in de breedste zin van het woord. Of dit nu betrekking heeft op de aankleding van uw feest, een locatie, of dat uw eigen ruimte tot een feestparadijs moet worden omgeturnd, met het beste entertainment en een goede kwaliteit eten en drinken, gaan wij er steeds vanuit dat Uw feest onze zorg is
We werken samen met organisaties en bedrijven die betrouwbaarheid, eerlijkheid en duurzaamheid net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij zelf.

Op basis van kwaliteit zijn wij langdurige samenwerkingsverbanden aangegaan met onze toeleveranciers. Daarbij speelt het regionale karakter naast het begrip partnership van deze leveranciers een grote rol.
Werken met eerlijke en betrouwbare producten met een regionale herkenbaarheid is voor ons erg belangrijk. Passie for food is ons uitgangspunt. Gedreven door de gedachte dat uw feest onze zorg is denken wij graag met u mee naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget.

Of u nu voor de organisatie van een feest staat, een bedrijfspresentatie, of de verzorging van een vergadering, met onze vakbekwame en dienstverlenende medewerkers staan wij graag voor u klaar om er een succes van te maken. Daarnaast willen wij u graag een advies op maat geven, want elke gelegenheid is een andere gelegenheid en elke feest is een eigen feest met een eigen karakter maar nog steeds gaan wij er vanuit dat uw feest onze zorg is
Onze jarenlange ervaringen op het gebied van horeca, partycatering en bedrijfscatering maakt dat wij u ook kunnen adviseren en assisteren bij het bedenken, implementeren en uitvoeren van nieuwe concepten.

Wat doet Princée zo al?

Een greep uit ons assortiment, diensten en mogelijkheden.

Hiernaast ziet u enkele mogelijkheden.

Complete Catering

Complete Catering voor u verzorgd.

Complete Catering

Culinaire Catering

Culinaire Catering. De specialiteit van onze chef.

Culinaire Catering

Verhuurservice

U party slim geregeld met onze verhuurservice.

Verhuurservice

Onze klanten vertellen...

"Enige jaren geleden kwam ik in het bestuur van de huurdersvereniging van onze flat. Een jaar later werd er door ons een nieuwjaarsreceptie georganiseerd en omdat we Martie en Sjef al langer kenden en zij net voor zichzelf begonnen waren, besloten we de amusehapjes bij hen te bestellen. Een groot succes, onze bewoners willen niet anders meer. Geweldig bedankt jongens." Greetje Bruinooge Bestuurslid Huurdersvereniging Helftheuvelpassage Den Bosch

Bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd in Helvoirt. Helvoirt Ligt tussen
's Hertogenbosch en Tilburg en is goed te bereiken via de N65.

U bent altijd van harte welkom, maar maak wel eerst een afspraak.

duurzaam evenementen

Uw feest, onze zorg!

© 2015 - 2017 Princée Partyservice. All rights reserved | Powered by FMMedia